Ifjúsági Katasztrófavédelmi Verseny
2016
Április
25

A Jászsági és a megyei verseny megnyerése után az Ifjúsági Katasztrófavédelmi Verseny országos döntőjében a 4. helyen végzett iskolánk csapata!! Major Dániel, László Lilla,Török Nikolett (12.d) és Szekszius Bence (12.b)!

Csapatvezető: Koczka Ferenc tanár úr. Rajta kívül a felkészülésben segített még Pólyáné Balla Julianna tanárnő katasztrófavédelem témakörben, valamint Bárczi Tamás tanár úr lövészetben és térképészetben.
Köszönjük a segítséget a Jászberényi Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársainak, elsősorban Ézsiás Lénárd százados úrnak, a Jászárokszállás Város Önkéntes Tűzoltó Egyesületének és a Pusztamonostor Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek!

 
 
 
Országos Rendészeti Csapatverseny
2016
Április
22

Általános képek: img_1455.jpgXII. Országos Középiskolai Rendészeti Tanulmányi Verseny csapatverseny-kategória országos döntőjének az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola adott helyet 2016. április 14-16. között. Iskolánk a legjobb J-N-SZ megyei csapatként az előkelő 8. helyen végzett!
A képen: Koczka Ferenc tanár úr, Fehér Martin (12.d), Jász Viktor (12.d), Pólyáné Balla Julianna tanárnő, Vitáris Ádám (11.d) és Halasi Loretta (12.d).
A csapatok idegen nyelvből, az informatikából, a belügyi rendészeti ismeretekből, közlekedési ismeretekből mérték össze tudásukat, illetve gyakorlati téren akadálypályán, lövészeten, fizikai állapotfelmérésen és katasztrófavédelmi szakmai-ügyességi feladatokban bizonyíthatták tehetségüket.
Felkészítők: Pólyáné Balla Julianna, Koczka Ferenc, Bárczi Tamás, Páll Márta, Kisjuhász Andrea, Nagy Gábor r. alezredes, Kovács Béla r. főhadnagy.

Köszönjük a Jászberényi Katasztrófavédelmi Kirendeltség felkészülésben nyújtott segítségét!

 
 
 
Megyei Katasztrófavédelmi Verseny
2016
Március
19

Általános képek: wp_20160413_14_03_23_pro.jpgIskolánk csapata nyerte a Megyei Ifjúsági Katasztrófavédelmi Versenyt, ezzel együtt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgári Védelmi Szövetség vándordíját és így Major Dániel, László Lilla,Török Nikolett (12.d) és Szekszius Bence (12.b) képviselheti megyénket az országos döntőben.
Felkészítőjük: Koczka Ferenc tanár úr.
Részesültünk különdíjakban is. A miénk volt a legalakiasabb (legkatonásabb) csapat és tűzvédelemből is kiemelkedők voltak. Major Dániel balesetmegelőzésből részesült elismerésben.

 
 
 
Megyei tanulmányi versenyek
2016
Április
19

Általános képek: 13059615_1302280039786312_248973460_n.jpg

Véget értek a megyei tanulmányi versenyek. Iskolánk tanulóinak eredményei:

A Kónya Albert fizika verseny döntőjében Ginál Péter a 4. helyen, Szalai Dániel a 7. helyen végzett. Mindketten 10. A osztályos tanulók. Felkészítőjük Litkei Ildikó.

A magyar irodalom verseny döntőjébe két 11.A osztályos tanulónk jutott be. Nagy Bálint 3. helyen, Nagy Dániel 5. helyen végzett. Felkészítőjük: Pernyész Anita.

Kabács Máté 9.C osztályos tanuló a Bacsó Nándor Megyei Földrajz Versenyen 1. helyezett lett. Felkészítő tanára: Bathóné Lakatos Csilla.

 
 
 
Versillusztrációs pályázat
2016
Április
19

Általános képek: _mg_5440.jpg

Hagyományaihoz híven a jászberényi Hamza Gyűjtemény és Jász Galéria a Magyar Költészet Napja alkalmából versillusztrációk készítésére ösztönző alkotópályázatot hirdetett 14-18 év közötti diákok számára. 
Az idei évben olyan kiállítást nyitottak meg a fiatalok munkáiból, ahol egy József Attila díjas költőnő versének illusztrációi láthatóak a falakon.

A diákoknak a 90 éve született Bede Anna költő, műfordító Vers a világ című költeményének hangulatát, üzenetét kellett ábrázolni a képzőművészet eszközeivel.

Iskolánk tanulója a 11.g osztályos Klinkó Brigitta a III. helyen végzett. Felkészítő: Nagy Tamás.

 
 
 
Tankönyvrendelés 2016/2017
2016
Március
22

Általános képek: book-icon.pngKedves Diákok! Tisztelt Szülők!

2016. április hónapja a következő tanévre szóló tankönyvek megrendelésének ideje.

A tankönyvek megrendelése ebben a tanévben is a Kello rendszerén keresztül történik, az előző évekhez hasonlóan, de néhány jelentős változással.

A tankönyvrendelés menetrendje:

1. 2016. április 01-én megjelenik a következő tanévre szóló hivatalos tankönyvjegyzék, amely azokat a tankönyveket tartalmazza, amelyeket az iskolák megrendelhetnek diákjaik számára.

2. 2016. április 08-ig az iskola összeállítja minden osztály számára a következő tanévre szükséges tankönyvek listáját és átadja a tanulóknak.

3. 2016. április 11-én minden tanulónak vissza kell hoznia az átnézett, esetlegesen csökkentett és a szülő által aláírt listát! A csökkentés módja a listában szereplő, de Önök által nem igényelt tankönyv kihúzása. Az Önök anyagi terheinek csökkentése érdekében kérjük, hogy húzzák ki a listából azokat a tankönyveket, melyeket más forrásból, pl. rokontól, ismerőstől meg tudnak szerezni ingyen, kedvezményes áron vagy esetleg kölcsönbe, s így nem szükséges megvásárolniuk!

Az iskola tankönyvet csak azon diákjai számára rendel, akik 2016. április 11-ig a szülő által aláírt tankönyvlistájukat visszahozzák. Ennek elmulasztása esetén mindenki maga gondoskodik a tankönyveinek beszerzéséről.

4. 2016. április 29-ig az iskola feltölti a Kello rendszerébe valamennyi diák (közel 800 fő) egyéni tankönyvrendelését, illetve rögzíti a fizetési státuszát, mely lehet „fizetős” vagy „ingyen tankönyves”.

„Ingyen tankönyves” státuszba az kerül, aki 2016. március 23-ig beadta az erre vonatkozó „Igénylő lapot” és a jogosultságát igazoló érvényes dokumentumot. A jogosultságot igazoló dokumentum érvényességének folyamatossága szükséges a tankönyvek kiosztásának idején és az intézmény elszámoltatásának október 01-i időpontjában. Ellenkező esetben a tanuló státusza a Kello rendszerében módosul és a megrendelt könyvekről a Kello számlát küld a Szülőnek.

5. Az előző tanévekhez viszonyítva jelentős változásNINCS VISSZÁRU.

Fizetős diákoknak az általuk (illetve a Szülő által) megrendelt és a Kello által leszállított tankönyveket és a könyvekről kiállított számlát át kell venniük a tankönyvfelelőstől, átvételi elismervény ellenében. Azon tankönyveket, melyekre esetleg még sincs szüksége, saját költségére a Szülőnek joga van visszaküldeni a Kellonak, de csak 2016. szeptember 15-ig.

Az ingyen tankönyvre jogosult diákok tankönyvei az iskolai könyvtár állományába kerülnek, azok ellenértékét az iskolának számlázza a Kello.

Ha a tanuló fizetési státusza megváltozik, azt azonnal, de legkésőbb 2016. szeptember 26-ig jeleznie kell az iskolának, hogy a státuszváltás megtörténhessen. Ennek az iskolai határideje: október 01. Erre csak érvényes dokumentumok benyújtása esetén van lehetőség.

6. A tankönyvek tanulói, szülői átvétele 2016. szeptember 01-től, a későbbiekben meghatározott és kihirdetett rend szerint történik.

7. A tankönyvek árának a Kello felé történő kiegyenlítésének, befizetésének határideje2016. szeptember 15.

 
<<    <  31  32  33  34  35  >    >>

Támogatóink:

NKA Logo ECDL Logo DEXAM Logo ECL Logo WACLAW Logo

WACLAW Logo Megvasult Logo

Szent József Katolikus Elektronikai Technikum, Gimnázium és Kollégium
OM az.: 910003 | 5100 Jászberény, Rákóczi út 13-15.
Igazgató: Halász Péter | Telefon: (57) 412-818
Felnőttképzési engedélyszám: E000981/2014
E-mail: iskola[kukac]sztj-tech.hu

Kereszt

© Copyright | Minden jog fenntartva! 2019-2022 | Az oldal készítőiért kattints ide!

Ebédbefizetés logo
Következő ebédbefizetés időpontja:

				
				
				
Tájékoztató!
Normatív étkezés igénylőlap:
Naptár Logo
2022.Augusztus
>
HKSZECPSZOV

A hét eseményei:

Nincs
Human szolgaltatasok fejlesztese
Human szolgaltatasok fejlesztese