Liska József Alapítvány

Az iskolánkhoz tartozó Liska József Alapítvány tulajdonában lévő, a Balaton északi partján  elhelyezkedő faház állagmegóvására, kül- és beltéri festésére a Nemzeti Együttműködési Alap/Miniszterelnökség/Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásának köszönhetően 350 000 Ft-ot fordítottuk. A támogatás felhasználásával évekre megoldódott ez a probléma. 

Ez a faház az alapítványt létrehozó iskola több mint 100 dolgozójának pihenését, kikapcsolódását, regenerálódást szolgálja.

A faház építése és az azóta folyamatosan zajló állagmegóvás mindig a dolgozók közös munkájaként valósult meg, hozzájárulva ezzel a munkahelyi közösség kialakulásához, erősödéséhez. Tekintettel arra, hogy az alapítvány oktatási intézményt támogat, a dolgozók és a dolgozói közösség személyes példa az iskolában nevelt-oktatott fiatalok számára. 

A támogatók által kiírt pályázaton nyert összeget a szükséges alapanyagokra fordítottuk, mivel a munkálatokat most is az iskola dolgozói végezték el a szabad napjukon.

Két villamosmérnök és egy karbantartó kolléga saját csiszológéppel és festékszóróval végezte el a felújítást 2023. október 12-én. A mellékelt képek jól mutatják, milyen nagy szükség volt már erre a festésre, hiszen sok helyen kilátszott már a ház alapanyaga, a fa, amely így ki volt téve az időjárás viszontagságainak, s az egyre nagyobb mértékű állagromlást eredményezett. Tekintettel arra, hogy a faház tavasztól őszig használható és nem csak az aktív dolgozók, hanem nyugdíjas kollégák számára is, folyamatos a kihasználtsága. 

A képeken az is látszik, hogy kollégáink milyen jó hangulatban, egyetértésben, milyen jó munkát végeztek. Köszönjük munkájukat!

 

 

Támogatóink:

NKA Logo ECDL Logo DEXAM Logo ECL Logo WACLAW Logo

WACLAW Logo Megvasult Logo

Szent József Katolikus Elektronikai Technikum, Gimnázium és Kollégium
OM az.: 910003 | 5100 Jászberény, Rákóczi út 13-15.
Igazgató: Halász Péter | Telefon: (57) 412-818
Felnőttképzési engedélyszám: E000981/2014
E-mail: iskola[kukac]sztj-tech.hu

Kereszt

© Copyright | Minden jog fenntartva! 2019-2024 |

Human szolgaltatasok fejlesztese
Human szolgaltatasok fejlesztese